Om os

Gumoes.dk har eksisteret sinden 1996.

Vi startede som en af de første NetCaféer i Danmark og udvidede derfra med salg af pc’er og tilbehør til private og det lokale erhvervsliv. Vi har afholdt kurser for AOF og FOF i PC kørekort samt for indskolningsbørn i børnehaven inden de skulle starte i 0. klasse.

I 2005 blev butikken frasolgt for at flytte fokus over på vores kerne kompetence som er IT support og konsulentydelser.

“Vi vil levere it-support af en kvalitet, der overgår kundernes forventninger, og til en pris, der er til at betale”.

Sådan er det hovedprincip, vi driver Gumoes.dk efter. Med et ønske om, at levere it-support til små og mellemstore virksomheder samt organisationer, i en kvalitet, der ligger i top – og til priser, der ikke gør det.

Gumoes.dk tilbyder både rådgivning ved anskaffelse og anvendelse af bl.a. pc´er, servere, netværk, printere og Mac med tilhørende system- og software og tilbyder løbende brugersupport på fx MS Office og på Microsofts operativsystemer samt Mac OSX.

Gumoes.dk tilbyder endvidere drift og overvågning af pc´er, servere og netværk på outsourcing-basis, hvor it-udstyret står hos kunden eller bliver hostet hos 3-part.

Vi er specialister i Microsoft, med en hel stribe Microsoft certificeringer, og er derfor til enhver tid fuldt opdateret på hovedparten af Microsofts produkter.

Vi kan også levere hardware, fx pc´er, servere og netværk og næsten alt andet it-udstyr, og er i den sammenhæng uafhængige af bestemte producenter og leverandører.

Når en kundes behov for teknisk assistance falder udenfor vores kerneområder, samarbejder vi med en række højtkvalificerede partnere, og kan dermed i langt de fleste tilfælde udfylde rollen som vores kunders totalleverandør.