Erhverv

Hos Gumoes.dk har vi en række service der kan gøre din hverdag som erhvervsdrivende nemmere, uden at du skal tænke på IT som en byrde. Vi kan tager det fulde ansvar for IT drift og support i din virksomhed. Vi står for arbejdsstationer, servere, netværk, sikkerhed, overvågning, backup samt løbende rådgivning og sparring. I får én fast IT konsulent, der hjælper jer med drift og daglig IT support. Kontakt os og book et møde for en lettere IT fremtid.

IT nedbrud (Tilkaldeservice)

Med en tilkaldeservice fra Gumoes.dk kommer du i forreste række hvis uheldet er ude. Vi garanterer hurtig reaktionstid og vil kunne påbegynde fejlretning fra vores kontor allerede efter få minutter.
Er din virksomhed afhængig af it?
Hvad koster det, hvis jeres ordresystem, e-mail eller hjemmeside er nede hele dagen?
Ved du, hvad du skal gøre og i hvilken rækkefølge?

Data tab

Er uheldet ude og du har datatab pga. at harddisken er gået i stykker eller du er kommet til at slette dem og var der ingen backup eller der var måske fejl i den. Så fortvivl ikke endnu. Vi sammenarbejder med et internationalt firma der har specialiseret sig i at redde data fra harddisk der er gået i stykker eller slettet data fra. Det vigtigste er at du ikke selv forsøger at redde dine data. Sluk maskinen og tilkald os med det samme. Jo mindre der arbejdes på maskine efterfølgende jo bedre og jo større chance er der for at du får dine data tilbage.

Online backup

Vi er partner med online backup firmaet Backup112 som tilbyder backup for både firmaer og private. Her får du altid en e-mail om backuppen er gået godt eller skidt og du har mulighed for at reetablere backuppen på en hvilken som helst pc/server overalt hvor du befinder dig, bare der er adgang til internettet og de rette bruger rettigheder. Kontakt os for behov og priser.

Lej din it-chef

Lej din it-chef er en konsulentydelse, som vi tilbyder virksomheder:
Der ikke har egen it-afdeling.
Der har egen it-afdeling, men hvor stillingen ikke kan bære en fuldtidsansat it-chef.
Hvor it-ansvaret er placeret hos en chef uden it-kompetence, f.eks. økonomidirektøren, der lejlighedsvis kan have behov for en sparringspartner.
Der har outsourcet hele eller dele af it-driften og står tilbage med en række ansvars- og opgaveområder, som virksomheden ikke eller vanskeligt kan fralægge sig.

Hvad enten det er større eller mindre virksomheder, der er tale om, så er der en række ledelsesmæssige problemstillinger og spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at løse:
Er virksomhedens it-strategi afstemt med den overordnede forretningsstrategi?
Understøtter virksomhedens IT-setup virksomhedens forretningsprocesser?
Er den daglige drift optimal, og har virksomheden adgang til de rigtige kompetencer i forhold til behovet?
Konsulentydelsen aftales i forhold til opgavens omfang og karakter og kan b.l.a. omfatte:

Teknikervagt

Teknikervagten yder telefonisk support til løsning af mindre opgaver, herunder rådgivning og supportspørgsmål.

Rådgivning og indkøb

Står du over for indkøb af nyt IT og tilbehør, så står vi klar til at rådgive dig, hvad enten du skal købe det hos os eller anden forhandler. Vi hjælp dig mig at præcisere dine behov, så du undgår fejlkøb og ærgrelser.